Fotografia na krysztale
Prezenty w formie kryształowych figurek, z wygrawerowanymi tekstami lub fotografiami stały się ostatnimi czasy wyjątkowo popularne. Fotografia na krysztale z pewnością będzie trafionym upominkiem.
2019-01-14, 11:17

Prezent o indywidualnym charakterze

Prezent taki jak fotografia na krysztale można dać osobie, która ma urodziny, imieniny lub jest naszym pracownikiem i chcemy ją docenić za trud włożony w pracę. Bez względu na okoliczność szklana statuetka, poprzez swój indywidualny charakter na pewno przypadnie do gustu osobie, która ma ją otrzymać. Osoba, która chce zamówić taką figurkę musi zaprojektować ją wedle swoich upodobań. Do jej zadań należy ustalenie materiału, z którego zostanie wykonana statuetka, zadecydowanie o formie jaką ona przybierze, a także o tym co będzie grawerowane w finalnym produkcie.

Fotografia na krysztale - pozwól wrócić wspomnieniom

Spektrum możliwości jest nieograniczone i wszystko zależy od upodobań klienta. Do polecanych figurek należą m.in. szklane serce wykonane ze szkła, na którym umieszczona zostanie np. data rocznicy ślubu lub fotografia na krysztale w kształcie rombu. Takie podarunki upiększą wnętrze, w którym będą się znajdować oraz pozwolą osobie obdarowanej wrócić myślami do wspomnień związanych z fotografią. Na statuetkach szczególnie popularne jest umieszczanie wersu z ulubionej piosenki lub dedykacji, która zapadnie głęboko w pamięć. Fotografia na krysztale to pomysł na udany pomysł na prezent dla całej rodziny.

rodzinna fotografia na krysztale